Hoe verwijder ik een gebruiker uit mijn post?

Hiervoor dient u supervisor rechten te hebben.

Ga naar de profielpagina van de te verwijderen persoon door naar menu 'Gebruikers', 'Korpsleden' te gaan. Klik door op de naam van de persoon.

In de profielpagina staan de post lidmaatschappen onderaan. Klik op de knop 'Aanpassen' en klik op de rode knop 'Verwijder lidmaatschap'. Dit beëindigt per direct het lidmaatschap van de gekozen gebruiker, zonder de historische beschikbaarheid van deze gebruiker te verwijderen.