Welk nummer kan ik bellen om me telefonisch aan- of af te melden?

Afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt over de kosten voor telefonisch aan- of afmelden kun je bellen met 0800-2201234 (gratis) of 088-0065800 (lokaal tarief). Let op om je telefonisch aan- of af te melden moet het nummer waarmee je belt geregistreerd staan als primair nummer in je account.

Afmelden met de smartphone app (voor Apple en Android) is gemakkelijker en gratis.