Hoe pas ik het alarmeringsgeluid in de app aan?

Als er een alarmering wordt ontvangen, stuurt Brandweerrooster een melding naar de app met het verzoek om de opkomst te bevestigen. De app maakt hierbij een bepaald geluid. Dit geluid is aanpasbaar op de volgende manier:

1. Log in op https://www.brandweerrooster.nl
  2. Ga naar "Mijn profiel" in het menu onder je naam rechtsboven.
  3. Klik op "Instellingen" in het menu aan de rechterzijde.
  4. Pas de instelling "Geluid bij ontvangen alarm bericht op mobiele App" aan. Het is mogelijk om een voorbeeld van het geluid af te spelen.
  5. Klik op "Opslaan".