Hoe kan ik leden toevoegen?

Voor het toevoegen van nieuwe postleden zijn supervisor rechten nodig.

Ga naar menu 'gebruikers' en kies 'korpsleden'. Klik op de blauwe knop 'Voeg nieuw lid toe'. Omdat de gebruikers soms al actief is bij een ander korps, en dus al bekend in ons rooster, wordt de mogelijkheid geboden eerst naar een gebruiker te zoeken.

Bestaat de gezochte persoon nog niet in het rooster, dan kun je verder gaan met het aanvullen van de gegevens. Let op dat je in dit scherm aanvinkt of de persoon inplanbaar moet zijn (dus in repressieve dienst is), of niet.