Twitter toevoegen aan mededelingen

Toevoegen van een Twitter Feed

Indien u een Twitter feed wilt opnemen in de mededelingen kunt de volgende notatie gebruiken in het tekst gedeelte van een mededeling. Hierbij is 'brwrrooster' de account naam van de te volgen feed.

<twitter:brwrrooster>

Toevoegen van een Twitter Widget

Voor het toevoegen van een Twitter Widget heeft u een Twitter account nodig.

1. Log in op Twitter en ga naar https://twitter.com/settings/widgets
  2. Maak een nieuw widget en volg de stappen zoals aangegeven door de Twitter pagina.
  3. Het eindresultaat van de stappen is HTML die u in een webpagina zou kunnen plakken. Deze HTML ziet er uit als:
  4. Ga op zoek naar het zogenaamde data-widget-id getal. Kopieëer dit.
  5. Ga naar het Windowsprogramma kladblok en plak er de volgende tekst in: <twitter:597769425484386305>
    Vervang het getal door het getal uit uw eigen Twitter widget. Deze stap is nodig om te zorgen dat er geen verborgen opmaak wordt mee-gekopieerd in de mededeling.
  6. Kopieer de tekst uit kladblok naar een nieuwe mededeling. Pas geen opmaak toe.
  7. Sla de mededeling op.