Hoe voeg ik een plaatje toe aan een mededeling?

Gebruik deze code om een plaatje toe te voegen aan een mededeling:

![beschrijving](URL)

Tussen de blokhaken [] zet je een beschrijving van het plaatje.

Tussen de ronde haken () zet je de volledige URL van het plaatje.

Bijvoorbeeld:

![Brandweerrooster](//static.brandweerrooster.nl/assets/logo-single-line.nl-6bf27611640d1b26c6e9f17d8ea31789c57765845ec23fe27f54f90f63051299.png)

Zorg dat deze tekst volledig zonder opmaak in de mededeling geplaatst wordt. Dat kan door dit bijvoorbeeld eerst in het Windows kladblok programma te plakken.